Enorm blij dat ik op woensdag 25/10/2017 Sofie Herremans en Isabelle Grootaers mag verwelkomen in mijn praktijk! Ze komen een workshop geven over “Droom in zicht.”

Als drukbezette mama zal het je wel eens – of vaak – overkomen dat je ’s nachts piekert en lang wakker ligt. Als je dan eindelijk licht in slaap valt, krijg je soms de meest bizarre dromen… Soms aangenaam, overweldigend, of juist beklijvend of beklemmend…

Wil jij wel eens weten of je droom fictie of non-fictie is? Ben je benieuwd wat je droom je kan vertellen? Wat die nachtelijke val of vlucht betekent? Wilde je altijd al weten wat je droom je kan leren? Wil je door je dromen meer inzicht over jezelf? Dan kan Droom-in-zicht/ Diz wat voor je betekenen.

Tijdens de workshop wordt steeds vertrokken van een wetenschappelijke achtergrond en onderzoek rond slaap en dromen. Wat gebeurt er in onze hersenen terwijl we dromen? Wat is een droom eigenlijk en wat is het nut ervan? Door op een sympathieke, laagdrempelige manier met hun dromen bezig te zijn krijgen de deelnemers meer inzicht … in zichzelf. Dankzij de beeldspraak in je dromen krijg je immers een onverbloemd en eerlijk zicht op je dagelijks leven en hoe je nog verder kan ontwikkelen. 

Droom-in-zicht werd opgericht door Isabelle Grootaers en Sofie Herremans. Ze zijn beiden pedagoog van opleiding (KUL) en Sofie is tevens psychotherapeute. Ze zochten meer wetenschappelijke achtergrond, bundelden hun kennis en vaardigheden en werkten samen een methode uit met als doel om mensen op een meer luchtige, amusante manier met hun dromen te laten bezig zijn en zo meer inzicht te krijgen in zichzelf.

Ze zijn inmiddels een samenwerking opgestart met CM Limburg en CM Vlaams-Brabant, Huis van de Mens,  … Naast lezingen en workshops voor volwassenen, organiseren ze dit ook voor kinderen en jongeren.

Om een wat ruimer beeld te krijgen, kan u een videofragment van hun aanwezigheid in ‘Van Gils en gasten’ terugvinden op de website van Sofie: www.sofieherremans.be

Prijs: 30 EUR/persoon
Place-to-be: Tolkamerstraat 19 te 3473 Waanrode
uur: 19u30 – 21u30
De workshop gaat door vanaf minimum 8 deelnemers.
Inschrijven op voorhand is noodzakelijk, dit kan per mail via katrien@chillmama.be