Thema-avond woensdag 24/05/2017 om 19u30-21u30

Vaak als men zegt dat er een grote gelijkenis is tussen jou en je kind, zijn we erg fiere ouders.
We vinden het fantastisch als onze kinderen onze goede eigenschappen door erfelijkheid of opvoeding hebben overgenomen. Maar soms wensen we onze kinderen toch ook toe anders dan ons te zijn, en niet dezelfde moeilijkheden tegen te komen als diegenen waarmee wij als ouder doorheen ons leven geconfronteerd werden. Een beter zelfbeeld bijvoorbeeld.

Hoe gaan we als ouder hiermee het beste om? Hoe kunnen we als ouder verandering brengen in een patroon waarin ons kind en mogelijks ook wijzelf gevangen zitten?

Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we dit thema en trachten zo inzicht te creëren om handvaten te krijgen en hiermee op constructieve wijze om te gaan.

Zo fijn om Niki Malomgré te mogen verwelkomen voor de volgende thema-avond op woensdag 24 mei 2017, van 19u30 tot 21u30!

Niki is  bachelor toegepaste psychologie van basisopleiding, psychotherapeute in de Interactionele Vormgeving, en verlies-en rouwconsulente. Ze specialiseerde zich in kindertherapie en contextuele therapie. Momenteel werkt ze in de gezondheidssector, het onderwijs en als psychotherapeute in een groepspraktijk.

‘Ik ben zelf trotse mama van twee jongens, die me uitdagen om de theorie om te zetten in de dagelijkse praktijk.”

Place to be: Tolkamerstraat 19 te 3473 Waanrode
Prijs: 30,00 EUR per persoon

Inschrijven kan per mail aan katrien@chillmama.be