Sara Reymen – woensdag 22 februari 2017

Met veel plezier verwelkom ik Sara Reymen op deze thema-avond!

Sara is mama van drie zoontjes en zaakvoerder van copywritingbureau Tekstueel.
Na de geboorte van haar eerste kindje lag ze in de knoop met het evenwicht tussen haar intensieve job en de tijd met haar gezin. Vanuit de vragen waarmee ze zelf worstelde, interviewde ze dertien bekende mama’s uit verschillende generaties. Hun ervaringen en visies vormden de basis voor het boek ‘Moeder en carrière: een topcombinatie’, uitgegeven door LannooCampus.

sara-reymen    cover-moeder-en-carriere-een-topcombinatie

Over het boek

Moeders die willen moederen én aan een carrière timmeren, zijn voortdurend op zoek naar evenwicht. Dit boek biedt acht stappen die richting geven, geruststellen en inspireren. Dertien bekende en succesvolle moeders laten hun licht schijnen op de stappen. Elk van hen vanuit een andere invalshoek, een eigen leefwereld en een uniek verwachtingspatroon. ‘Moeder en carrière: een topcombinatie’ geeft je een hoogst persoonlijke inkijk in het traject van deze vrouwen maar wil tegelijk een inspiratiebron zijn voor iedere werkende moeder.

Met de getuigenissen van Eva Brems, Fatima Marzouki, Hilde Rutten, Saartje Vandendriessche, Hilde Houben-Bertrand, Fernande Kuypers, Martine Tempels, Sophie Vandebroek, Nathalie Bekx, Leona Detiège, Veerle Dobbelaere, Tine Reymer en Tia Hellebaut.

Over deze thema-avond

Sara vertelt hoe haar boek tot stand kwam, wat de belangrijkste inzichten waren van de mama’s die ze interviewde en hoe hun verhaal haar hielp om alles wat meer te relativeren. Ze gooit ook enkele stellingen uit het boek in de groep, zodat ook jouw vragen en verhalen aan bod kunnen komen.

Datum en tijdstip: woensdag 22 februari 2017 – 19u30-21u30
Plaats: Tolkamerstraat 19 te 3473 Waanrode
Prijs:  30 EUR/persoon. Indien je het boek wenst aan te kopen: 45 EUR/persoon.

Interesse? Schrijf je dan snel in via katrien@chillmama.be of 0468/27.89.74.